Menu
Blog

7 kerstfilms op Netflix die je kerstvakantie nog gezelliger maken

Fun

Alleen, gezellig met z’n tweetjes, met het hele gezin, met vrienden of je liefste knuffel op de sofa: zonder deze 7 kerstfilms op Netflix zou de kerstsfeer dit jaar maar half zo leuk zijn. Van ongegeneerd zeemzoeterig tot dolkomisch.

03.12.2019 Simon VAN CAUTEREN

1. The Christmas Chronicles

Teddy en Kate Pierce hebben een plan: de Kerstman filmen op kerstavond. Maar tot hun verrassing belanden ze in een ongelooflijk kerstavontuur. Na lang wachten besluiten ze om in de slede van de Kerstman te stappen. Een botsing brengt de tocht van de Kerstman in gevaar. Nu moeten ze snel de Kerstman redden vóór het te laat is. The Christmas Chronicles is een kerstfilm van de makers van de Harry Potter-films.

▶️ Beschikbaar in het Nederlands en in originele versie met Nederlandse ondertitels.

Netflix kijken? Niets is zo eenvoudig.

Om Netflix te kijken heb je niet eens een tv-abonnement nodig. Een internetverbinding volstaat. Je streamt je films en series rechtstreeks naar je tv-toestel met een Chromecast. Love-klanten betalen voor dit apparaatje maar 20 € in plaats van 39 €. Wil je bovendien onbeperkt naar Netflix kijken? Kies dan Love Duo, ons pack met onbeperkt internet en mobiele telefonie. Je moet zelf nog wel voor een Netflix-abonnement zorgen.

Wil je toch liever een pack mét tv? Kies dan voor Love Trio, da's onbeperkt internet, mobiele telefonie én tv.

Ja, ik wil onbeperkt films streamen met Love Duo!

Ja, ik wil onbeperkt films streamen én tv kijken met Love Trio!

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.