Menu

7 kerstfilms op Netflix die je kerstvakantie nog gezelliger maken

Alleen, gezellig met z’n tweetjes, met het hele gezin, met vrienden of je liefste knuffel op de sofa: zonder deze 7 kerstfilms op Netflix zou de kerstsfeer dit jaar maar half zo leuk zijn. Van ongegeneerd zeemzoeterig tot dolkomisch.

03.12.2019
Door Simon V

1. The Christmas Chronicles

Teddy en Kate Pierce hebben een plan: de Kerstman filmen op kerstavond. Maar tot hun verrassing belanden ze in een ongelooflijk kerstavontuur. Na lang wachten besluiten ze om in de slede van de Kerstman te stappen. Een botsing brengt de tocht van de Kerstman in gevaar. Nu moeten ze snel de Kerstman redden vóór het te laat is. The Christmas Chronicles is een kerstfilm van de makers van de Harry Potter-films.

▶️ Beschikbaar in het Nederlands en in originele versie met Nederlandse ondertitels.

2. Klaus

Deze herfst dook er een schitterende Spaanse tekenfilm op, meteen een van de beste kerstfilms. Hij toont de verrassende vriendschap tussen een jonge postbode en een wat eenzame speelgoedfabrikant. We hebben deze kerstfilm te danken aan de makers van “Despicable Me”.

▶️ Beschikbaar in originele versie met Nederlandse ondertitels.

3. Elf

Een vrolijke komedie in pure kersttraditie. De film vertelt het verhaal van Buddy de Elf, die de Noordpool achter zich laat en op zoek gaat naar zijn vader in New York.

▶️ Beschikbaar in originele versie met Nederlandse ondertitels.

4. The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een saaie job, krijgt van haar grootvader een antieke adventskalender die de toekomst lijkt te voorspellen ... en haar de weg naar liefde wijst. De magie van Kerstmis verricht opnieuw wonderen.

▶️ Beschikbaar in het Nederlands en in originele versie met Nederlandse ondertitels.

5. DreamWorks Holiday Classics

Ga op stap met je Dreamworks-vrienden in deze vier vakantieverhalen, met Shrek en Donkey, Hikkie en Tandloos en alle waanzinnige beesten van Madagascar.

▶️ Beschikbaar in het Nederlands en in originele versie met ondertitels.

6. A Christmas Prince – The Royal Wedding

Een op-en-top romantische gezinsfilm van John Schultz, met Rose McIver en Ben Lamb. Welkom in de sprookjeswereld van prinsen en prinsessen. Maak je klaar voor een klassiek en goed verteld liefdesverhaal met wat extra kerstsfeer er bovenop. Een jaar nadat Richard de troon heeft bestegen, gaat Amber zijn vrouw worden. Maar is ze wel klaar om koningin te worden?

▶️ Beschikbaar in originele versie met Nederlandse ondertitels.

7. 48 Christmas Wishes

Het is bijna Kerstmis. Drie elfen hebben de taak om de briefwisseling van de Kerstman te behandelen, maar per ongeluk laten ze 48 brieven met wensen van kinderen uit het stadje Minnedoza verdwijnen. Die fout moeten ze rechtzetten. Maar hoe gaan ze dat doen? En zal hun plan slagen?

▶️ Beschikbaar in originele versie met Nederlandse ondertitels.

Netflix kijken? Niets is zo eenvoudig.

Om Netflix te kijken heb je niet eens een tv-abonnement nodig. Een internetverbinding volstaat. Je streamt je films en series rechtstreeks naar je tv-toestel met een Chromecast. Love-klanten betalen voor dit apparaatje maar 20 € in plaats van 39 €. Wil je bovendien onbeperkt naar Netflix kijken? Kies dan Love Duo, ons pack met onbeperkt internet en mobiele telefonie. Je moet zelf nog wel voor een Netflix-abonnement zorgen.

Wil je toch liever een pack mét tv? Kies dan voor Love Trio, da's onbeperkt internet, mobiele telefonie én tv.

Ja, ik wil onbeperkt films streamen met Love Duo!

Ja, ik wil onbeperkt films streamen én tv kijken met Love Trio!