Menu

Bespaar op je vaste lijn bij Orange

Onze klanten deden ons inzien hoe erg ze gehecht zijn aan hun vaste lijn thuis. En dus hebben wij naar hen geluisterd. Je vaste lijn behouden? Het kan bij Orange met Love, en bovendien nog een pak voordeliger! Wij leggen je alles uit.

28.08.2018
Door Céline R

Als je thuis internet hebt, dan heb je waarschijnlijk nog een vaste lijn. Een kostbaar nummer, vaak privé. Orange heeft dat begrepen en stelt je daarom voor om je ook een vast nummer aan te bieden wanneer je thuis internet en tv bestelt. Kortom, wanneer je kiest voor Love, de All-in van Orange, kan je heel makkelijk een vaste lijn toevoegen. Dat is handig, maar niet verplicht.

Voor vaste telefonie betaal je bij Orange elke maand 10 euro extra. We bieden die optie alleen aan onze Love-klanten aan: de klanten die bij Orange zijn aangesloten voor vast internet. We plaatsen een klein kastje en jij sluit daar je oude telefoon op aan. Je hoeft geen nieuw toestel te kopen. Bovendien hoef je niet eens van nummer te veranderen. Jij behoudt je vaste nummer en wij zorgen ervoor dat je het probleemloos weer kan gebruiken.

Wat verandert er bij Orange? Je krijgt meer waar voor (veel) minder geld.
We installeren niet alleen een telefoonlijn voor je, we zorgen er ook voor dat je onbeperkt belt naar vaste nummers en zelfs gsm's in België. Zijn je vrienden, familie of kleinkinderen in het buitenland? Dan kan je ze gratis onbeperkt bellen, want bellen is inbegrepen in 40 landen. Je kinderen mogen zelfs in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Amerika of Afrika zijn.

Anders dan bij andere operatoren hoef je niet te betalen voor extra opties. Die zijn standaard inbegrepen: je ziet het nummer van de persoon die je belt, je krijgt een automatisch antwoordapparaat dat even eenvoudig werkt als de voicemail op je gsm en je kan je oproepen naar je gsm doorschakelen wanneer je niet thuis bent.

Met Orange kan je ook een tweede oproep aannemen als je al in gesprek bent, of een conference call voeren met meerdere gesprekspartners. En dat alles onbeperkt, voor amper 10 euro per maand, zonder verrassingen.

Weet je niet zeker of dit een goed idee is op de lange termijn? Niet erg. Je kan op elk moment opzeggen. Deze optie kan op elk moment gedeactiveerd en weer geactiveerd worden.
Als je al internet hebt bij Orange, maar nog geen vaste lijn, kunnen wij de vaste lijn ook installeren. Bestellen kan in een Orange-shop of telefonisch.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website