Menu
Blog

Ben jij klaar voor het laatste seizoen van Game of Thrones?

Fun

Fervente fans weten het al langer: ‘winter is coming’! Bij ons staat de lente voor de deur, maar in de mythische wereld van Game of Thrones zal het binnenkort weer stevig vriezen.

20.03.2019 Céline Roman

Op zondag 14 april gaat het achtste en allerlaatste seizoen van de topserie in de Verenigde Staten in première. Nog zes afleveringen meeleven met de Starks en andere adellijke families van Westeros, en dan valt onverbiddelijk het doek over Game of Thrones …

Dit gebeurt er in het laatste seizoen van Game of Thrones

Wees gerust, we zullen je niet bestoken met spoilers. Het echte verloop van seizoen acht is namelijk nog een groot geheim. Zo werd het luchtruim tijdens de opnames zelfs volledig afgesloten om nieuwsgierige paparazzi op afstand te houden. De makers van de populaire serie gaven wel al enkele hints over wat we kunnen verwachten. Zo zullen er heel wat geliefde personages sneuvelen in een epische strijd tijdens de derde aflevering. Dit gevecht belooft het langste uit de film- en televisiegeschiedenis te worden. Het laatste seizoen is helaas wel aan de korte kant. In plaats van tien afleveringen, zullen we het moeten stellen met een magere zes. Gelukkig schotelen de producers ons telkens minstens 120 minuten pure spanning voor.

De trailer zit boordevol symbolen

HBO publiceerde eerder al een officiële teaser die propvol symboliek zit. Zo zien we in het korte filmpje een dappere leeuw, het symbool van de Lannisters, die wordt verschroeid door een allesvernietigend vuur. Betekent dit het einde van de Lannister-clan? Wij hopen maar een ding: dat Jon Snow het einde van de serie haalt. Wie grijpt er volgens jou de macht en wie wint uiteindelijk de strijd om de troon?

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.