Menu

Ben jij de koning van de afstandsbediening? Bij Orange zap je sneller dan je schaduw!

Wie nog nooit een deel van de avond wegzapte, werpe de eerste steen... Maar serieus nu... Een aantal onder jullie hadden er goede hoop op, en nu is het er ook effectief van gekomen. Bij Orange zap je nu nog sneller dan voorheen.

05.03.2019
Door Céline R

Eerste nieuwe functie op Orange TV: Fast Zapping

De massale feedback van onze Love-klanten leerde ons dat velen de zaptijd wat aan de trage kant vonden. Dat is alvast één punt dat onze technische teams verbeterd hebben aan Orange TV.
Vanaf 12 maart maart kunnen alle Love-klanten in minder dan een seconde van zender veranderen met de knoppen CH+ en CH-.
Hopelijk is je duim goed getraind, want het zal gaan stuiven...

Tweede nieuwe functie op Orange TV: Chromecast en je Orange TV-app

Sinds 28 februari kan je dankzij de Chromecast live tv kijken op eender welk scherm op je adres.
Als je thuis meer dan één televisietoestel hebt maar de kabeltoegang niet ver genoeg reikt om een extra decoder in een andere ruimte aan te sluiten, brengen de Chromecast en je Orange TV-app redding.
Het volstaat om je Chromecast op je tv te installeren en de verbinding met je Orange wifi in te stellen. Start de Orange TV-app en tik op het icoon Cast om de content af te spelen op je tv-toestel.
Ontdek welke zenders je allemaal ontvangt in de Orange TV-app.

Orange TV: opnameopties

Misschien maak je gebruik van onze nieuwe functie Fast Zapping om je zenders af te haspelen en bots je per toeval op de trailer van het programma dat je absoluut niet wil missen. Geen paniek! Bij Orange kan je tot 400 uur opnemen.
We hebben ook onze diensten in jouw geografische zone aangepast.
In Wallonië kan je tot vier simultane opnames starten en tot 400 uur opnemen in HD.
In Vlaanderen en Brussel kan je tot twee opnames tegelijk starten en tot 200 uur opnemen in HD.
Als je onvoldoende ruimte hebt of je hebt te veel opnames ingesteld, verschijnt er een waarschuwing in een pop-up of in het menu Opnames/Conflicten.
Sta je te verkommeren in de file terwijl je favoriete programma al is begonnen? Ook daar heeft Orange aan gedacht. Neem het programma eenvoudig op via je Orange TV-app.
Ten slotte heb je ook de mogelijkheid om bepaalde opnames te beveiligen (bij Instellingen/Opnames) en om series op te nemen. Zo ben je er zeker van dat je nooit nog een aflevering van je favoriete reeks mist.

Ontdek Love van Orange