Menu
Blog

Beleef Kerstmis op TV

Fun

19.12.2016 Wendy Troch

Kerstmis staat voor gezellig samen zijn, samen tafelen en samen genieten. Maar het hoeft niet altijd een kerstdiner te zijn met kalkoen en kroketten in grote kring. Je kunt ook alleen met je kinderen en partner Kerstmis doorbrengen, nog zo intiem! Kruip lekker dicht bij elkaar tijdens deze programma’s.

Kerstlichtjes aan, chocomelk in de hand, dekentje en start!

Het moet niet altijd van hot naar her hollen zijn tijdens de feestdagen. Het belangrijkste is tijd met elkaar doorbrengen en hoe kan dat beter dan thuis. En geen nood, er is genoeg op TV om je kerstavond te vullen!

9 uur: Four Christmases op ZES

Voor wie al vroeg op post is en al in de kerstsfeer wilt komen hebben we ‘Four Christmases’ met Vince Vaughn en Reese Witherspoon in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Brad en Kate en elk jaar ontlopen ze de verplichte familiefeesten met een smoesje, behalve dit jaar.

17u.50: The Mistle-Tones op VIJF

Holly besluit auditie te doen voor een muzikale groep, die werd opgericht door haar mama. Maar ze blijkt niet gekozen en moet haar plekje afstaan aan iemand die niet eens goed kan zingen. Holly laat het hier niet bij en richt haar eigen zanggroep op, genaamd ‘The Mistle-tones’. Verwacht je aan een heuse battle tussen twee zanggroepen die het beste van zichzelf geven, terwijl ze vredige kerstliedjes zingen.

20u.10: Geert Hoste Kerst op Eén

Wie even genoeg heeft van de jaarlijkse kerstfilms, kan ook altijd gaan voor een comedy show. Op Eén zie je Geert Hoste aan het werk waarbij hij een poging doet om heel Bozar in Brussel aan het lachen te krijgen. Zoals gewoonlijk laat hij de politici niet onberoerd in zijn conference, maar ook vele hypes moeten eraan geloven.

Een zalig kerstfeest

12.30 uur: Toespraak Koning Filip op Eén

Ook dit jaar ontbreekt het woordje van onze koning niet! En er werd ook gedacht aan de doven, want de hele toespraak zal vertolkt worden in doventaal.

21u50: Eigen Kweek kerstspecial

Ja hoor, Eigen Kweek is terug en met een kerstspecial dan nog! Frank en Julita zijn in blijde verwachting van hun zoontje. Zou het een kerstkindje worden? Maar het is dan wel Kerst, voor hen laat de jaarlijkse vreugde even op zich wachten, want hun huis is afgebrand. Daarbovenop loopt bad guy Lucien ook nog eens op vrije voeten! Het belooft een spannende aflevering te worden!

Tags

Found this useful? Share with

Wendy Troch
Een crazy cat lady, maar ook een fashionaddict met een liefde voor bloggen.  Meestal terug te vinden in een koffiebar, scrollend op Instagram of met een stuk taart.