Menu
Blog

Batiste heeft 4G van Mobistar getest

Tech

Batiste M., was al van jongsaf helemaal bezeten door technologie. En nu zit hij er tot over zijn oren in. Hij volgt de technologische actualiteit op de voet en kijkt benieuwd uit naar de nieuwste ontdekkingen. Zijn smartphone kleeft aan zijn hand. Hij stond dus ook te springen om ons 4G-netwerk te testen.

19.06.2014 Simon VAN CAUTEREN

 

De komst van 4G werd serieus gehyped door de media. De technologie leek veelbelovend en te voldoen aan de gestelde verwachtingen. Toen mijn oude S2 het plots begaf, moest ik me wel een nieuwe “4G-ready” smartphone aanschaffen. Ideale timing om het 4G netwerk te testen!

De start was veelbelovend. Youtube HD-video’s downloaden en afspelen zonder enige vertraging. Mobistar is snel mee met 4G. Zelfs in het diepe zuiden van het land, waar we het 2 jaren geleden nog moesten doen met 2G.

Het netwerk breidt uit en dat merk je, elke dag. Zo heb ik sinds kort ook thuis 4G. Deze technologie evenaart makkelijk de prestaties van de draadloze thuisnetwerken. Beter nog, ze overtreffen ze!

Vergelijk de tests tussen 4G op kantoor en WiFi thuis maar eens. Als het zo blijft, zijn de hotspots in de toekomst compleet overbodig.

Ik blijf de roll-out van het 4G-netwerk volgen en hoop er in de nabije toekomst overal en altijd van te kunnen genieten.

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.