Back to School: geweldige smartphones voor een prijsje

Trakteer jezelf deze zomer nog eens met de uitzonderlijke aanbiedingen van Orange. Hele zachte prijzen voor de P20 Lite, A6+ en Moto G6. Wees er snel bij!

20.08.2018
Door Céline R

De solden zijn voorbij. Tenzij als je een van de volgende weken intekent op een Dolfijn Smartphone-abonnement, want dan ga je naar huis met een smartphone uit het volgende lijstje.

De Huawei P20 Lite voor 49 €
We zijn er helemaal weg van, en niet op z'n minst omwille van zijn 5,8" FullView-scherm. Dit toestel beschikt over een 16 MP-dualcamera met groothoeklens. In tegenstelling tot wat z'n naam doet vermoeden, is de P20 Lite een krachtige en kleurrijke smartphone. Hij heeft zelfs zijn eigen vingerafdrukscanner. En dan vergeten we nog bijna Face Unlock, de functie die je toestel ontgrendelt met je gezicht!

De Samsung Galaxy A6+ voor 59 €
Hij heeft echt álles: 6"-scherm, twee camera's van 16 en 5 MP achteraan, een 24 MP-camera vooraan en Android 8 als besturingssysteem. Kortom, alles om te gaan en blijven gaan. Zijn Infinity Display zal je zeker kunnen bekoren. De Galaxy A6+ is de meest begenadigde Galaxy A van zijn generatie.

De Motorola Moto G6 voor 9 €
Een vettere korting zal je deze zomer niet zien. De G6 gaat van 249,99 naar 9 €. Een prikje voor zo'n gaaf toestel met een 5,7" full HD-scherm en zijn twee camera's van 12 en 5 megapixels. Bovendien is hij spatwaterbestendig. En je kan er twee simkaarten in plaatsen als je twee nummers hebt. Opgepast, dit toestel zal je zeker willen!

Dan hoef je nu alleen nog een keuze te maken... Surf snel naar Orange.be of haast je naar een Orange Shop om er tijdig bij te zijn. Overigens hebben we nog veel meer smartphones dan enkel deze drie toppers in de aanbieding. Je hebt oneindig veel keuze uit smartphones voor maar 9 €!