Back to the 90's met deze Netflix-series

Was je echt ‘bangelijk’ in de nineties? Dan droeg je Buffalo’s, had je een Nokia 3310 én keek je naar series als The Fresh Prince of Bel Air, Friends en That 70’s Show. 

01.08.2019
Door Stéphanie E

Als je wou meepraten over de laatste nieuwe aflevering dan moest je thuisblijven of je favoriete programma opnemen op een videocasette – om dan te ontdekken dat je per ongeluk de trouwfilm van je ouders had gewist. Woeps …

Thank God is er nu Netflix, en kun je deze nineties series gewoon online kijken.

Yo home to Bel Air!

Iedereen kent het verhaal van de jonge Will Smith, The Fresh Prince of Bel Air, die met een smelly cab naar zijn rijke nonkel en tante verhuist. En hoe kunnen we ooit de Carlton Dance vergeten!

 

Het snelle ritme van de legendarische begingeneriek hebben we nog steeds niet onder de knie, maar dankzij het nieuwe aanbod van Netflix kunnen we nu elke dag onze rap skills oefenen.

We were on a break

Al waren Ross en Rachel wel degelijk on a break (sorry Rachel), zullen wij nooit afstand nemen van Friends. Iedereen heeft wel een perfectionistische Monica, een zweverige Phoebe of een flirterige Joey in zijn vriendengroep.

 

Droomden we er niet allemaal van om met onze bff’s in New York te wonen? Helaas zou het appartement uit de reeks tot 4.500 euro (!!) per maand kosten in het echte leven. Het blijft dus bij fantaseren met Netflix.

Hello Wisconsin

Al ademt deze serie de ‘peace and love’-sfeer van de jaren 70, toch werd That 70’s Show opgenomen én uitgezonden in de nineties. Wij herinneren ons vooral de eerste keer dat we hottie Ashton Kutcher zagen.

 

Dat Kutcher nu in het echt een koppel vormt met Mila Kunis, maakt het alleen maar leuker om de afleveringen te herbekijken op Netflix. En nee, de geruchten over een recente breuk tussen hen blijken niet waar – oef!

▶️ Verslaafd aan Netflix? Ga dan voor ons nieuwe Love Duo-pack gecombineerd met een Chromecast en betaal alleen voor internet en mobiele telefonie. De Chromecast betaal je maar 20 in plaats van 39 €.