Menu

Apps vol emoji

09.10.2015
Door Andy V

Emoji Line

Dit toetsenbord vol emoji en stickers (meer dan 3.000!) hebben we te danken aan de ontwikkelaar achter de messaging app LINE. Het toetsenbord kan het toetsenbord van je iPhone vervangen of ernaast gebruikt worden.

iPhone

Guess the emoji

Met deze applicatie word je een expert in emoji-taal. Lukt het je om alle zinnen en uitdrukkingen op het scherm te vertalen? Heel leerrijk!

iPhone

Android

Windows Phone

Keymoji

Dit toetsenbord brengt kleur en animatie in wat je schrijft. Het vertaalt in real time wat jij zegt in emoji, en er zitten een paar heel originele bij.

iPhone

Emoji Keyboard Pro

Een toetsenbord volledig gewijd aan emoji voor Android (met meer dan 800 symbolen). Je kan thema’s toevoegen en er zijn ook geluidjes en speciale karakters.

Android

Minions Emoji

De schattige Minions waren deze zomer al in de bioscoop te zien, maar nu zijn ze terug met een exclusieve reeks van emoji in een gratis applicatie.

Android

Emotion.s

Een fantastische app waarmee je nieuwe emoji kan vinden en je sms’jes kan opsmukken met emoji art. Je berichtjes worden op slag nóg leuker!

Windows Phone

Emoji Quest

Emoji Quest is een eenvoudig spelletje waarin je emoji moet ontcijferen om zo het antwoord op een algemene vraag te raden. En hoe sneller je het antwoord raadt, hoe meer punten je uiteraard verdient.

Windows Phone