Menu
Blog

Apps om foto's te klasseren

Tot uw dienst

11.12.2015 Andy Van Schil

Mobile Cloud

Met Mobile Cloud kan je overal en altijd op je telefoon toegang krijgen tot al je foto’s en ze in de cloud opslaan. Zo weet je ze altijd terug te vinden, zelfs als je smartphone verloren raakt, gestolen wordt of kapot gaat.

iPhone

Android

Pictyear

Met Pictyear maak je een fotoalbum aan, en kan je je vrienden uitnodigen om hun eigen foto's toe te voegen. Het fotoalbum wordt geleidelijk aan uitgebreid. En daarna kan je het ook afdrukken.

iPhone

Google Photos

Met Google Photos kan je al je foto's en filmpjes centraliseren met behulp van de automatische klasseer- en opzoekfuncties, zodat je nooit meer iets vergeet te klasseren.

iPhone

Android

Gallery

Wil je je foto's bij de hand hebben zonder via de cloud te moeten gaan? MyRoll Gallery sorteert je hele foto- en videogalerij op gebeurtenis, datum, uur en locatie.

Android

Microsoft Foto's

Dezelfde app op je pc en smartphone om digitale herinneringen op te slaan, te organiseren, te wijzigen en te delen, maar ook om albums aan te maken.

Windows Phone

Secure Photo Gallery

Een galerij om indiscrete blikken te vermijden. Je foto's blijven privé of publiek, naargelang van de parameters die je hebt ingesteld. Je kan ze ook beveiligen met een wachtwoord en zelfs de foto's van je geheugenkaart gebruiken.

Windows Phone

Picasa+

Aangezien er geen officiële app is, kan je de foto's die in je Google Foto's- of Picasaweb-account opgeslagen zijn, beheren met een back-uptool en een zoekmachine.

Windows Phone

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil