Menu
Blog

Onze apps van juli

Tot uw dienst

Ontdek onze apps van juli

02.07.2019 Simon VAN CAUTEREN

Minder fake maar meer effecten op Instagram

inShot

Bewerk je foto’s zonder overvloedig te retoucheren en voeg er tekst, emoji’s, effecten of muziek aan toe. Met inShot maak je met sprekend gemak professionele montages.

Android -  iOS

Gif Me!

Als je korte video’s of geanimeerde GIF-plaatjes wil maken, dan is de app Gif Me! een echte aanrader. Kies uit verschillende filters of voeg tekst of een kader toe, live of op een bestaande video die je importeert.

Android -  iOS

Layout from Instagram

Layout is de ideale app voor wie van collages houdt. Selecteer tot 9 foto's, kadreer ze en schik ze tot je tevreden bent met het resultaat. Layout is heel intuïtief en heeft een speciale modus (Photo Cabin) om spontane en originele foto's te maken.

Android -  iOS

 

Groene receptjes voor deze zomer

Veggie App

Wil je minder vlees eten, maar weet je niet hoe daaraan te beginnen? Deze app bepaalt eerst je voorkeuren aan de hand van je antwoorden op een korte vragenlijst en schotelt je daarna een heleboel vegetarische en evenwichtige receptjes voor, met ook tips om meteen goed van start te gaan.

Android -  iOS

Youmiam

Allerlei originele, kleurrijke, ludieke en mooie receptjes, gerangschikt per thema, waarmee je het potje kookt waar je op dat moment zin in hebt. Een onuitputtelijke bron van inspiratie, ook voor vegetariërs.

Android -  iOS

 

Drone-simulators

Sky Viper Flight Simulator

Leer de Sky Viper-drones te besturen en probeer verschillende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Kies uit drie flight modes.

Android -  iOS

AR.Drone Sim Pro Lite

Deze app is de vliegsimulator van Parrot. De app gebruikt dezelfde commando's als de app waarmee je echt met drones van het merk kan vliegen, maar dan in virtual reality.

Android -  iOS

QuadcopterFx Simulator

Leer een drone te bedienen in verschillende omgevingen. Je wordt ondergedompeld in vrij realistische situaties en je kan je drone naar wens instellen. Of gebruik de app in VR-modus met een joystick en een Google Cardboard.

Android -  iOS

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.