Onze apps van september: gratis muziek, spelletjes voor kids en nieuwe vrienden maken

Ontdek snel welke apps we deze maand voor jou geslecteerd hebben.

23.09.2019
Door Simon V

Gratis muziekapps

Mixcloud

Muziek en mixes uit een enorme community van meer dan 500.000 dj’s en muziekmakers. Helemaal onbeperkt.

iOS - Android

Jamendo Music

Un catalogue de 40 mille artistes indépendants. Ecoutez légalement des vraies découvertes musicales, sans interruptions ni restriction.

iOS - Android 

Soundcloud

Meer dan 120 miljoen tracks van opkomende of gevestigde artiesten. Zo ontdek je de sterren van morgen. Je krijgt aanbevelingen voor tracks op basis van je favoriete nummers en je luistergedrag.

iOS - Android

Games voor jonge kinderen

Tandartsje spelen (Dentist Game)

Brian, Katie, Frank en Peter komen naar de tandartspraktijk. Je kind is de tandarts en toont hen hoe ze hun tanden goed poetsen, vult gaatjes of herstelt gebroken tanden.

iOS - Android

Je kind gaat vissen (Fishing for kids)

Je kind leert vissen en … tellen. Het doel van het spel is eenvoudig: zoveel mogelijk vissen vangen om naar een hoger level te gaan.

iOS - Android

Bimi Boo (2 tot 5 jaar)

15 leerrijke spelletjes voor peuters en kleuters.

iOSAndroid

Nieuwe vrienden vinden

MeetMe

Meetme werkt als een dating-app, maar hier ga je op zoek naar … vrienden, zoals op sociale media. Een like is voldoende om met elkaar te praten.

iOS - Android 

Slowly

Helemaal zoals in de goede oude tijd, toen je brieven verstuurde om met iemand contact te houden. Creëer een avatar en begin te praten met mensen uit de hele wereld. Je verstuurt weliswaar geen echte brieven, maar het lijkt er wel op.

iOS - Android 

Bumble

Wie Bumble gebruikt, ontmoet mensen met dezelfde voorkeuren en passies. Je beschikt over drie functies, waaronder BFF, om je kennissen- en vriendenkring uit te breiden.

iOS - Android