Menu
Blog

Onze apps van augustus

Tot uw dienst

Ontdek onze apps van augustus

12.08.2019 Simon VAN CAUTEREN

Je vakantiefilmpjes monteren

Adobe Premiere Rush

Bewerk je vakantiefilmpjes in geen tijd tot video's met beeld en geluid van professionele kwaliteit en deel het resultaat op je sociale netwerken.

Android - iOS

KineMaster

Maak van je vakantiefilmpjes echte kortverhalen, met verschillende video's, foto's, stickers, speciale effecten en tekst.

Android - iOS

InShot

Zin om je vakantiefilmpjes te posten op YouTube? Combineer verschillende clips tot één video, knip, monteer en bewerk je video's... en dat alles zonder reclame. De app helpt je om je video's zonder kwaliteitsverlies samen te voegen en te comprimeren.

Android - iOS

Nieuwe games die je moet proberen

Fun Race 3D

De meest verslavende race van de zomer van 2019 sinds de game eind juni werd uitgebracht. Overwin obstakels op zwevende platformen boven het water.

Android - iOS

Aquapark

Vol heimwee denk je terug aan de waterparken die je deze zomer bezocht. Tenzij je natuurlijk deze nieuwe fascinerende game downloadt: glij als eerste over de finish op gigantische waterglijbanen.

Android - iOS

Bus Simulator

Hoe het voelt om een bus te besturen? Geweldig! Rij door Duitsland, Frankrijk of Nederland alsof je er zelf was.

Android - iOS

Met stalen buikspieren terug uit vakantie

Fitness Challenge

Nieuwe trainingssessies, oefenschema's om je weer in vorm te krijgen en oefeningen met een videotutorial in HD. Je krijgt 30 dagen om de challenge te voltooien.

Android - iOS

Daily Ab Workout

Enkele minuten per dag met deze app trainen volstaat om zichtbaar gespierder te worden. Gediplomeerde trainers bedachten oefeningen waarmee je de meeste van je spieren gericht kan trainen.

Android - iOS

5 Minute Plank Abs Challenge

De plank is een van de beste oefeningen om je lichaam in vorm te brengen. 5 minuten per dag volstaan voor beginners. Afhankelijk van het soort plank zet je zelfs je borst-, arm-, schouder- of bilspieren aan het werk.

Android - iOS

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.