Menu

Beste apps: Disney-games, CO2-uitstoot en video’s monteren

De beste gratis apps voor je iPhone en Android-smartphone: gamen met Disney, je CO2-voetafdruk berekenen en professioneel ogende videomontages maken!

15.10.2020
Door Cédric

 

 

 

Gamen in de Disney-wereld

Where’s My Water? 2

100 spelniveaus om alle vuile troep te ontwijken en het water helemaal naar de … krokodillen te brengen. De behendigste wint!

▶️ Download voor  iPhone of Android

Disney Heroes: Battle Mode

In deze actiegame nemen Disney- en Pixar-figuren het tegen elkaar op. Jouw opdracht: versla een heel vervelend virus en red je vrienden.

▶️ Download voor iPhone of Android

Disney Emoji Blitz

Verzamel honderden Disney, Star Wars en Pixar emoji’s door missies uit te voeren. Haal je 3 dezelfde gezichtjes op een rij? Dan verdien je extra punten!

▶️ Download voor iPhone of Android

Klinkt leuk, ik wil Disney-games op een nieuwe smartphone spelen!

Mijn CO2-voetafdruk berekenen

For Good

For Good is de enigste app die bijna je volledige ecologische voetafdruk berekent. Met meer dan 200 tips wordt je begeleidt om je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ontdek met deze app de impact van je transport- en voedingkeuzes.

▶️ Download voor iPhone of Android

Open Food Facts

Deze app loopt hand in hand met For Good, want het is in de eerste plaats een maatschappelijk project om mensen bewust te maken van hun koolstofvoetafdruk. Herkent 500.000 etiketten, die je alleen maar moet scannen.

▶️ Download voor iPhone of Android

Warmd

Bereken je CO2-voetafdruk en vergelijk die met het gemiddelde van de bevolking. Ontdek wat je kunt doen om je score te verbeteren. Een app voor ecologische bewustwording.

▶️ Download voor iPhone of Android

Welke voordelige smartphones om mijn CO2-voetafdruk te berekenen?

Video’s monteren met mijn smartphone

InShot

Een supereenvoudige app om video’s te maken en te bewerken voor je sociale media. Knippen, samenvoegen, tekst en muziek toevoegen, overgangen maken en nog veel meer.

▶️ Download voor iPhone of Android

Videoshop

Met deze app stijgt je creativiteit en monteer je video’s in hoge resolutie, met geluidseffecten, muziek en zelfs een commentaarstem.

▶️ Download voor iPhone of Android

VHS Cam

Geef je filmpjes een retro touch met allerlei effecten, zoals vlekjes en strepen, korrel en stofjes, … Je waant je in de jaren 80 en 90!

▶️ Download voor iPhone of Android

Een smartphone om video’s te monteren? Ik wil de promo’s zien!

Lees ook

▶️ Disney Plus België: een online filmavondje vol nostalgie
▶️ 6 zero waste apps om je ecologische voetafdruk te verkleinen
▶️ Review van de Fairphone 3+, de meest ethische smartphone van 2020