Menu
Blog

Arena en GameForce Masters: esports bij Orange

Fun

Ook dit jaar zetten we bij Orange stevig in op esports. In oktober komen de GameForce Masters 2019 eraan en we lanceren Arena, ons esport-platform! 

01.10.2019 Simon VAN CAUTEREN

Orange lanceert het esport-platform Arena

Arena, zo heet het nieuwe online esport-platform waarop je kan deelnemen aan toernooien van je favoriete games zoals bijvoorbeeld Fortnite, League of Legends of Hearthstone. Orange-klant of niet, iedereen mag meedoen.

En meedoen is de moeite, want binnenkort liggen er mooie cadeaus en beloningen voor je klaar! Zo zal je de kans krijgen om punten te verzamelen en die daarna om te ruilen in een online shop tegen bijvoorbeeld flinke kortingen op gamingmateriaal.

▶️ Meer weten? En vooral: zin om je profiel te creëren? Ga dan snel naar de Arena-website en neem regelmatig een kijkje want heel binnenkort organiseren we een nieuw Fornite-toernooi. De winnaar mag live de finale spelen op F.A.C.T.S. op 19 en 20 oktober in Flanders Expo in Gent.

GameForce Masters 2019: we verwachten je!

Net zoals vorig jaar sponsort Orange het grootste esport-toernooi in België, de GameForce Masters, op 5 en 6 oktober in de Nekkerhal in Mechelen. En voor wie dit evenement nog niet kent: het is een toernooi dat tijdens GameForce, de grootste gamebeurs van het land, wordt georganiseerd.

Wat mag je verwachten? Het toernooi loopt over twee dagen, in drie populaire games: League of Legends, Rocket League en Counter Strike GO. En de totale prijzenpot voor alle winnaars is indrukwekkend: 30.000 euro in cash en 3 Samsung S10 geschonken door Orange!

Sector One en Orange op GameForce

Je merkt het: Orange blijft massaal investeren in esports. Zo zijn we nog altijd de officiële sponsor van het Sector One-team, het beste Belgische esports team, dat dit jaar records heeft verpulverd.

Wie is Sector One?

Dit esport-team bestaat sinds 2014 en steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken: het gamelandschap in België en de Benelux domineren. En dat is ook gelukt, dankzij een team van 25 echt professionele spelers. Met gamers uit België en onze buurlanden heeft Sector One de jongste jaren een schitterend palmares bij elkaar gegamed.

Orange steunt ze en helpt ze om hun aanwezigheid in België en in het buitenland te versterken. Dus staat het logo van Orange Belgium prominent op hun shirt.

Heartsthone - en Fortnite-toernooi: kom supporteren

Dit jaar hebben we samen ook een stand op GameForce waar we jullie natuurlijke massaal verwachten! Wedden dat hun enthousiasme je zal aansporen om ook wedstrijden te spelen? Aarzel dus niet om ons een bezoekje te brengen en te komen supporteren tijdens de finales van de Arena-toernooien van Hearthstone en Fortnite.

▶️ Ben jij helemaal zot van esports? Dan biedt Love Duo je precies wat je nodig hebt: onbeperkt vast internet thuis om zonder onderbreking en razendsnel je favoriete games te spelen en jouw sterspelers te volgen op Twitch, Mixer en YouTube.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.