Menu
Blog

5 goede voornemens om 2018 door een oranje bril te zien

Fun

Zoals bij elk nieuwjaar heb je ook dit jaar vast goede voornemens gemaakt. Wedden dat één ervan was om minder uit te geven? Goede voornemens maken is één, je eraan houden iets heel anders. Goed nieuws: wij hebben oplossingen om je te helpen om je verbruik op je smartphone en zelfs op je televisie weer onder controle te krijgen. Da's toch al een begin.

09.01.2018 Céline Roman

1. Leg jezelf grenzen op: kies voor een Zen-formule
Betrap je jezelf erop dat je veel belt, surft en sms't? Met Zen leg je jezelf grenzen op. Drie voordelen: een abonnement met een vaste prijs, controle over je budget en de mogelijkheid om extra belwaarde aan te kopen (ook zen) als dat echt nodig blijkt. Er bestaat al een formule met een mooie surfbundel (1,5 of 3 GB voor Love-klanten) met 2,5 uur bellen en onbeperkt sms'en. Je familie is ook Zen, want alle abonnementen die op dezelfde factuur staan, kunnen blijven bellen en communiceren, zelfs nadat de bundel is opgebruikt. Nóg meer zen wordt moeilijk!

2. Voel jezelf vrijer: overweeg (ook) een prepaidformule
Niet iedereen heeft een abonnement nodig. Sommige mensen voelen zich beter als ze nergens aan gebonden zijn. Voor hen is er de herlaadkaart. Na al die tijd is de herlaadkaart nog altijd even rendabel. Als je bijvoorbeeld de neiging hebt om veel te surfen maar amper te bellen, is Tempo Giga de ideale oplossing. Je zit nooit om data verlegen: bij elke herlaadbeurt van 15 euro krijg je 4 GB om te surfen, 4000 sms'jes en tot wel 50 belminuten. En je kiest zelf voor welk bedrag je herlaadt.

3. Geef cadeautjes zonder een cent uit te geven: word lid van Orange Thank You
Of je nu een abonnement of een herlaadkaart hebt, het getrouwheidsprogramma Orange Thank You is er voor iedereen. Je hoeft geen punten te sparen of jaren te wachten. Hoe langer je bij Orange bent, hoe groter de waarde van je cadeaus: bioscooptickets, RestoPass, uitnodigingen voor evenementen en avant-premières, kortingsbonnen, gratis gigabytes, smulmanden enz. Op elk ogenblik kan er een nieuw cadeau uit de lucht vallen. Cadeautjes geven is leuk, maar cadeautjes krijgen is dat ook!

4. Bespaar overal: word Love
Als je al een Orange-formule hebt voor je gsm, kan je nog meer besparen op je maandfactuur dankzij Love, de combinatie van mobiele telefonie, internet thuis en digitale tv. Er bestaat al een Love-formule van 57 euro per maand, mobiele telefonie inbegrepen! Internet thuis is onbeperkt, digitale tv wordt geïnstalleerd via de kabel (met een groot aantal zenders in HD, waaronder de zenders van Sport Eleven!) en ... je databundel wordt verdubbeld op je gsm. Heb je al 3 of 10 GB? Love verdubbelt je databundel. Gratis.

5. Installeer dé app om je uitgaven onder controle te houden: download My Orange
Surf je nog naar de website om je formule te raadplegen? Download snel de app My Orange.
My Orange is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android (en nog even voor Windows Phone) en toont je het verbruik van de simkaart waarop de applicatie is geïnstalleerd. Met de app houd je je verbruik onder controle, herlaad je je herlaadkaart en ontdek je met welke cadeaus Orange Thank You je verwent. Geen herlaadkaart binnen handbereik? Met de nieuwste versie van de app kan je nu ook je simkaart herladen met je bankkaart.

2018 wordt zo ongetwijfeld het jaar van de besparingen!

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.