Menu
Blog

5 accessoires voor je smartphone

Tech

Waarschijnlijk heb je al een smartphone? Daarom bedachten wij allerlei situaties waarin deze accessoires prima van pas komen (ook als geschenkideetjes).

05.12.2018 Cédric Godart

Een externe batterij voor noodgevallen

Gebruik jij je smartphone nogal veel, te veel, hopeloos veel, de hele tijd? Dan kan je eigenlijk niet zonder een kleine externe batterij om dat ene, verschrikkelijke moment te vermijden waarop je toestel meldt: “batterij bijna leeg” …
De Power Bar van 2.600 mAh is compatibel met alle smartphones via een hele reeks aansluitingen: micro-USB, USB-C en Lightning voor iPhone en iPad. Voor de prijs hoef je de Power Bar niet te laten: 12 euro. Hij laadt je smartphone helemaal op, zodat je zorgeloos aan de slag blijft. Maar vergeet niet om je extra batterij weer op te laden als je smartphone is bijgetankt. Zeker in de winter, want dan verbruikt je toestel meer en is de batterij dus sneller leeg.

Scherm: voorkomen is beter dan herstellen

Gebeurt het dat je smartphone (bijna) uit je handen glipt? Heb je daar al eens een kapot scherm aan overgehouden? Dat je flink wat geld heeft gekost om het te laten vervangen (zonder verzekering)? Met een screenprotector vermijd je die ongemakken. Het merk Energizer levert stevige modellen voor mensen met een onvaste hand … of een avontuurlijk leven.

Autohouder voor je smartphone: veilig

Als je het zonder CarPlay of Android Auto moet stellen, is de kans groot dat je je smartphone wel eens gebruikt in allerlei minder stabiele en eerder onveilige posities. Met een universele autohouder (voor verticale of horizontale stand) is dat probleem van de baan. Ideaal voor iCoyote of routebegeleiding, om een webradio, je favoriete playlist of podcast te kiezen. De schuimrubberen bekleding beschermt je smartphone. Installeer hem tegen de voorruit met de zuignap of op het ventilatierooster.

Een extra lader voor onverwachte situaties

Altijd een lader met je meenemen is een slim idee. Je laat de meegeleverde lader van je toestel gewoon op je nachtkastje liggen en neemt een extra ladertje mee naar kantoor, naar de les of als je op stap gaat. Want niet iedereen gebruikt dezelfde technologie (USB-C, micro-USB of Lightning bij Apple). Azuri biedt bijvoorbeeld een lader voor netstroom met 2 USB-poorten, voor € 24,99. Heel handig, bijvoorbeeld om je smartphone en tablet tegelijk op te laden.

Met een wallet ga je lichter door het leven

Er is geen gebrek aan hoesjes en covers allerhande om je smartphone te beschermen en uniek te maken. Wij zijn fans van het zogeheten “wallet”-model of “portefeuille”. Je smartphone zit er veilig beschermd in en je hebt nog plaats voor enkele kleinere spullen, die niet langer in je zakken hoeven rond te zwerven. Je 25 klantenkaarten gaan er natuurlijk niet in, maar wel je bankkaart, identiteitskaart, buspas en misschien enkele bankbiljetten. Er bestaan wallet-smartphonehoesjes voor iPhone, Huawei en Sony vanaf € 18.

Ontdek de online shop

Tags

Found this useful? Share with

Cedric Godart
30-something, geobsedeerd door zowel spinning als het opsporen van alle mobile nieuwtjes op elk uur van de dag.