Menu
Blog

4 objecten die je doen verlangen naar een slim huis

Tech

Iedereen heeft het over slimme huizen, maar niemand die uitlegt hoe al die kleine voorwerpen alles in huis veranderen. Dit zijn 4 objecten die je onmiddellijk in huis zal willen halen.

23.08.2017 Céline Roman

Immersit
Dit plug-and-play-platformpje brengt je in het hart van de actie. Plaats het onder je sofa en je sofa kantelt en trilt, synchroon met het beeld. Bovendien werkt het ook met games! Wij zijn verkocht! Prijs: 349 €.

Hydrao, de gekleurde en verantwoorde douchekop
Dankzij deze vernieuwende douchekop dring je vanzelf je water- en energieverbruik terug, met wel 25 % per douche. Een systeem van gekleurde leds laat zien hoeveel water je verbruikt. Groen betekent 10 liter, blauw 20, rood 40. Sta je te lang onder de douche? Dan gaat hij aan het knipperen. Een gezin van vier heeft zijn investering in nog geen vier maanden terugverdiend. Sluit je douchekop aan via de nieuwste bluetoothtechnologie en houd je verbruik in de gaten met behulp van je smartphone.

eVe, het slimme slot
De deur openen, daar heb je nog je handen voor nodig. Voor al de rest – ontgrendelen, beveiliging en toegangsbeheer – heb je genoeg aan je smartphone. Via een melding word je in reële tijd verwittigd van elke poging tot inbraak ... nog voor de inbreker goed aan zijn klus is begonnen. Bovendien ligt het verbruik zo laag dat eVe tot wel twee jaar meegaat. Een fabelachtige uitvinding, die iets meer dan 300 € kost (in feite niet veel meer dan je voor een veiligheidsslot neertelt).

Invoxia is meer dan alleen een radio
Invoxia is een slimme virtuele assistent die naar je luistert en praktische diensten verleent. Hij communiceert ook met andere voorwerpen in huis, zoals slimme lampen. Verder lees je op het scherm het weer en de temperatuur af, en geniet je van je muziek of van je favoriete radiostation. En 's avonds vertelt hij je kids wanneer ze het licht in hun kamer moeten uitdoen. Prijs: 200 €.

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.