Menu
Blog

3 programma's die je tijdens de feestdagen zeker moet zien met Orange TV

Fun

Voor wie met de feestdagen thuis moet blijven, pikte Orange Love er een aantal eindejaarsprogramma's uit die je zeker niet mag missen. En als je toch nog plannen zou maken, heb je altijd nog je decoder om ze op te nemen.

26.11.2018 Céline Roman

De Chalet op Njam!

Njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen. Vanuit hun chalet in Waimes overladen ze de Njam!-kijkers met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ’s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod! Hun bereidingen gaan van culinair tot no-nonsense, maar zijn keer op keer origineel en bovenal overheerlijk! Daarnaast ondernemen de drie vrienden ook korte uitstappen, maken ze tijd voor ontspanning en zorgen ze voor de nodige grapjes en plagerijen. Het belooft een gezellige boel te worden in 'De Chalet'.

Dr. Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas op TLC

Wie er met de Kerstdagen mooi wil uitzien, trekt niet alleen een feestelijke jurk aan, ook de huid kan vaak wel een restyling gebruiken. Wie last heeft van ongewenste mee-eters (nee, daarmee bedoelen we niet de schoonouders tijdens het kerstdiner) kan een hoop leren van huidexpert Sandra Lee, alias Dr. Pimple Popper. Zij weet als geen ander hoe je puistjes, mee-eters, cystes of andere huidophopingen vakkundig verwijdert. Ze vergaarde haar populariteit via haar YouTube-kanaal waarop ze miljoenen volgers heeft. Maar haar beste behandelingen bewaart ze voor TLC, waar ze nu dus ook een heuse Christmas Special heeft.

Holiday Baking Championship op TLC

Vanaf zaterdag 1 december om 18.30 uur op TLC. De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat we ons weer lekker ongeremd te goed mogen doen aan heerlijke zoeternijen als taarten en toetjes. Wie inspiratie zoekt voor een origineel dessert of een spraakmakende cake moet in de decembermaand zeker kijken naar de Holiday Baking Championship. Daarin nemen tien ervaren taartenbakkers het tegen elkaar op om uit te maken wie de beste holiday baker is. Elke aflevering beoordeelt de kritische jury wie de lekkerste kerststronk, de smaakvolste eierpunch of het beste toetje kan maken met pepermunt en warme chocolade. De maker van de minste creatie mag vervolgens naar huis, waardoor in de laatste aflevering de drie overgebleven bakbazen het tegen elkaar opnemen in een feestelijke finale. De winnaar krijgt naast eeuwige roem ook een geldprijs van 50.000 dollar.

Deze programma's die Orange er speciaal voor jou heeft uitgepikt, kan je rechtstreeks bekijken of opnemen via Orange TV. Download de app op Android of op je iPhone/iPad.

Ontdek de all-in Love van Orange

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.