3 oplossingen om overal met 4G-snelheid te surfen

Onderweg

Orange biedt een zo efficiënte 4G-dekking dat het zonde zou zijn om internet aan anderen over te laten. Met de volgende drie toestellen hoef je zelfs nooit meer offline te gaan!

27.12.2016
Door Cédric

De zakmodem: de Airbox 4G

Deze kleine zakmodem stelt je in staat om tot 10 toestellen tegelijk aan te sluiten en de batterij houdt het tot 6 uur vol. Je surft op het 4G-netwerk van Orange met behulp van een simkaartje. Als de 4G-dekking niet optimaal is, schakelt de modem op 3G+ over en blijft de snelheid heel comfortabel. Deze modem kost 9 euro als je hem combineert met een Internet Everywhere-abonnement.

Geconnecteerd op weg: de Airbox Auto 4G

Waarvoor dient die sigarenaansteker op het dashboard van je auto ook alweer? Om de Airbox Auto 4G van stroom te voorzien! Reizen is zoveel leuker als je online bent … Op deze mini-modem zit niet alleen een usb-poort om je mobiele toestellen op te laden, hij functioneert ook als wifi-router voor alle apparaten (maximaal 10) van de passagiers. Voor een comfortabele surfsnelheid zorgt het 4G-netwerk van Orange in België en zelfs buiten onze landsgrenzen. De Airbox Auto 4G kost 9 euro in combinatie met een abonnement.

Net zoals thuis: de Flybox

De Flybox, die gebruikmaakt van het 4G-netwerk, zorgt ervoor dat je tot 10 toestellen met het internet kan verbinden via wifi of een ethernetkabel. Handig voor thuis, in je tweede verblijf of op kot en … zonder enige installatie. Lees onze test van de Flybox.

Surf Extra Card of Internet Everywhere, kies zelf je forfait 

Om mobiel te surfen zijn er ook 2 voordelige mogelijkheden. De eerste heet Surf Extra Card. Hiermee deel je het surfvolume van je Dolfijn-, Koala-, Panter-, Arend- of Arend Premium-abonnement met een ander toestel om op het 4G-netwerk te surfen.
De tweede is Internet Everywhere, ideaal om in België en andere Europese landen te surfen. Er is al een abonnement vanaf 10 euro, met 2 GB surfvolume per maand in België en 2 GB per jaar in Europa. Betaal je 20 euro per maand, dan stijgt het surfvolume tot 5 GB.

Mobiel internet bij Orange