Menu
Blog

2017 op TV ziet er zo uit!

Fun

03.01.2017 Wendy Troch

Een nieuw jaar betekent nieuwe programma’s op de buis. De eeuwige klassiekers zoals Familie en Thuis blijven natuurlijk bestaan tot in de eeuwigheid. Maar er zijn tal van nieuwe seizoenen en programma’s om van te smullen! Kijk je met ons mee?

Eén

Natuurlijk zit je weer goed bij Eén en hebben ze ook dit jaar heel wat in petto. We trappen af met “Beau Séjour“, geregisseerd door Kaat Beels en Nathalie Basteyns. De woorden spanning en ongewoon zijn hier zeker niet ongepast. Het verhaal gaat over Kato, die haar eigen lijk vindt. Als dode gaat ze op zoek naar haar eigen moordenaar. Deze keer is het geen West-Vlaams, maar wordt het Limburgse dialect in de kijker gezet! Niet evident  voor Aalstenaar Lynn van Royen die voor de eerste keer een hoofdrol te pakken kreeg. De serie werd ook al aan Frankrijk en Duitsland verkocht, dat belooft!

Ook de sportfanaten blijven niet op hun honger zitten! Voor liefhebbers van de fietssport is er “Alles voor de koers”. Hiervoor volgden ze niet alleen Tom Boonen, maar heel de ploeg Etixx-Quick-Step.

En we blijven even hangen bij sportieve programma’s, want er is ook nog “Red Flames”. Sportprogramma’s moeten niet altijd over mannen gaan. In deze docureeks volgt Eén de vrouwelijke Rode Duivels. Ontdek hoe deze toppers zich voorbereiden op een EK!

Er is in 2017 ook plaats voor psychologie. Freek Breackman en Julie Van den Steen zullen hiervoor instaan met “Truken van de foor”. Verwacht je aan sociologische experimenten!

VTM

VTM zit ook niet stil en voorziet  je terug van heel wat showgehalte! Met “The Band“ gaan Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum op zoek naar dé nieuwe mannelijke band. Zal het “K3 zoekt K3” kunnen overtreffen?

Vintage is in en ook VTM heeft dat geweten. Met “Groeten uit” sturen ze BV’s terug naar hun kindertijd.

Over vintage gesproken, Chris van den Durpel is weer back on track! Je kunt dit jaar weer lachen met de stoten van Kamiel Spiessens, maar er worden ook stoten uitgedeeld door die goeie ouwe Firmin Crets. Je ziet het allemaal in “Allemaal Chris”, vertrouwd maar toch met een moderne twist! Denk: snapchat en karaoke carpool.

VIER

Voor wie vorig jaar op het puntje van zijn stoel zat en alles nauwgezet volgde tijdens “De Mol” hebben we goed nieuws! Ook dit jaar mag je je speurneus opzetten en weddenschappen sluiten op de vraag wie dit jaar de mol van het spel is.

Q2

Dit jaar komt niet alleen klassieker “De Mol” terug op het scherm, maar ook “Peking Express”. De leidraad blijft dezelfde: liftende duo’s in Azië die als eerste de finish moeten bereiken met dagelijks maar één euro op zak.

VIJF

Je hebt kijken en je hebt kijken kijken. Oh ja, afsluiten doen we met reality-reeks “Temptation Island”. Zullen er dit jaar meer koppels de ultieme uitdaging overwinnen? Of zullen er weer heel wat tranen vloeien zoals bij bedrogen Louise?

2017 heeft weer heel wat leuks in petto om naar te kijken. Mis zeker niets en gebruik onze Orange TV-app om al je favoriete programma’s op te nemen!

Found this useful? Share with

Wendy Troch
Een crazy cat lady, maar ook een fashionaddict met een liefde voor bloggen.  Meestal terug te vinden in een koffiebar, scrollend op Instagram of met een stuk taart.