Menu
Blog

Deze series van bekende tv-zenders kijk je exclusief online

Fun

Een van onze favoriete cosy momentjes? Tv kijken met onze laptop in bed. Gelukkig hoeven we niet langer alleen ‘best fails’-filmpjes te bekijken op YouTube, maar kunnen we ook kwalitatieve programma’s zien op het wereldwijde web. Naast Netflix vind je tegenwoordig ook zowat elke tv-zender online, inclusief leuke webseries!

20.08.2019 Simon VAN CAUTEREN

Er was eens … Lars en Véronique

In het verleden was de zomer een donkere periode voor echte Familie-fans. Gelukkig staat dat zwarte gat ons niet langer te wachten en hoeven we de Van den Bossches niet meer te missen tijdens de zomermaanden – oef. Op VTM GO, het gratis online videoplatform van de commerciële zender, kun je de minisoap Spoorloos bekijken. Hierin keren Lars en Veronique terug naar hun behoorlijk turbulente jeugd. Nog zó jong, en al zóveel meemaken … Straf!

We’re going to Ibiza

Zon, zee, strand én megadiscotheken. Het beeld van Ibiza beperkt zich bij de meesten tot deze clichés. In werkelijkheid heeft het isla d’amour een pak meer te bieden. In de online docu Studio Ibiza doet presentator Stijn Van de Voorde de interessante geschiedenis van het hippie-eiland uit de doeken. Alle afleveringen zijn exclusief te bekijken op VRT NU, het gratis online platform van de openbare omroep. Maar let op: je krijgt een onweerstaanbare drang om je koffer te pakken en vliegtickets te boeken.

Forever single

Ook VIJF springt mee op de kar van de online programma’s. Heb je voyeuristische neigingen? Dan vind je op de site van de vrouwenzender vast en zeker je gading. Zo is er de reeks Leonie zkt lief over een jonge vrouw op zoek naar haar eerste grote liefde en allereerste kus. Met vlogcamera in de hand geeft Leonie je een kijkje in haar datingleven en geeft ze tips waar zelfs doorgewinterde Tinderaars nog een puntje aan kunnen zuigen.

Geen televisie meer nodig? Kies dan voor ons gloednieuwe pack Love Duo met onbeperkt vast internet en mobiele telefonie.

Étiquettes

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.