Menu
Blog

Nog in valentijnsmood? Tips voor een romantisch filmweekend

Fun

17.02.2017 Andy Van Schil

Loop je na dinsdag nog altijd op liefdeswolken of heb je – druk, druk, druk – 14 februari gemist? Dan kun je nog een tijdje nagenieten van het Feest van de Verliefden. Een romantisch filmweekend is ideaal om je urenlang voor je tv te nestelen. Singles kunnen hun vrijheid vieren met een avonturenfilm of net heerlijk snotteren bij een romcom, al dan niet met een gewillig huisdier in de armen gekneld. Wie wél een partner heeft, kan hem of haar dan weer aan de zetel nagelen met een fleecedekentje.

Kwijlen op avontuur in the Carribean

Single ladies of single guys: er is misschien geen partner in jullie leven, maar dat betekent niet dat jullie jezelf niet mogen verwennen! Wie op zoek is naar (tropisch) avontuur, komt wellicht meer aan zijn trekken met Pirates of the Carribbean: At World’s End. Zet je schrap voor wervelende actie en adrenalinerushes, en ontdek hoe je je als loner per-fect kunt amuseren (al hoef je het misschien niet zo bont te maken als de halfgare Jack Sparrow …).

Romantische komedie voor koppels

Of je nu nog maar pas samen bent of al jaren een koppel vormt, een romantische film die de passie (opnieuw) doet oplaaien, is nooit een slecht idee. Wat dacht je van Her, over een man die liefdesbrieven schrijft in opdracht? Geen kleffe film, maar wel eentje die récht naar je hart gaat.

Een romantisch filmweekend: de benodigdheden

Sfeer schep je zelf, da’s waar – maar het gaat niet vanzelf. Daarom tref je maar beter je voorbereidingen. Dit zijn de ingrediënten voor een romantisch filmweekend

  • De drie K’s: kaarsen, kussens en kauwgom (voor een frisse adem, tiens).
  • Een douche: de heerlijkste scenes zijn toch die waarin koppels elkaar hartstochtelijk in de armen vliegen terwijl de regen op hun knappe lijven neerplenst – en hoe kun je die thuis beter naspelen dan door met kleren en al onder de douche te springen?
  • Een strikte no kids en no smartphones-policy.

Étiquettes

Found this useful? Share with

Andy Van Schil