Menu
Blog

Goede voornemens: start!

Fun

05.01.2017 Wendy Troch

Wordt dit hét jaar waarin je eindelijk alles gaat uitvoeren dat je in januari aan jezelf beloofde? Laat je eindelijk die sigaret achterwege, is het tijd om van die one pack een sixpack te maken, ga je voor minder fastfood, schrijf je je dit jaar wél in voor yogalessen, enzovoort? Wij helpen je graag een handje in het vervolledigen van je nieuwe queeste!

Hallo sexy zomerlijf

Jaja, te vinden in elk lijstje met goede voornemens: een sportiever lichaam. Maar meestal ook de eerste die op de lange baan geschoven wordt zodra er frietjes in het spel zijn! Hiervoor hebben we Swork it, een sport-app. Het leven is druk en veel tijd voor een workout heb je niet. Ook Swork it heeft dit door. Je stelt zelf in wat je wanneer wilt bereiken en de app schotelt de juiste oefeningen voor. Je vindt de app hier voor Android en hier voor iOS.

Zeg vaarwel tegen die verslavende stokjes

Stoppen met roken is ook een klassieker en nu waarschijnlijk een nog luider voornemen, aangezien het weer duurder is. Geen beter moment om voorgoed te stoppen met deze geld rovende slechte gewoonte. De ideale partner daarvoor is de app Kwit! Ze laat je elke dag zien hoeveel dagen je al gestopt bent en hoeveel je al bespaarde. Daarnaast krijg je ook andere voordelen als motivatie te lezen, zoals op vlak van gezondheid. Android-gebruikers vinden de app hier en hier is die voor Apple.

Fast-food out. Healthy food in.

Natuurlijk moet je voor dat droomlichaam ook gezond eten. Met minder vettigheid en suiker voel je je instant lekkerder in je vel. Maar heerlijk eten op tafel toveren dat ook nog eens gezond is? Niet altijd de makkelijkste uitdaging! Gelukkig heb je ook hiervoor een virtueel hulpmiddeltje. Met Freshything healthy recipes bereken je in een wip de voedingswaarden, zoek je een gezond recept en krijg je er meteen je boodschappenlijstje bij. Nog plaats voor dessert? Hier vind je de meest gezonde versie van jouw favoriete dessert!

ZZZZ'en

Met een druk leven moet je soms ook even uitblazen, zodat je batterijen kunnen opladen. Een moment van rust inlassen is op tijd nodig, zeker nu de werkdruk zo hoog ligt. Kom tot jezelf met de app Down Dog. Dat is een app met op maat gemaakt yoga-oefeningen en aangepast aan de tijd die je kunt vrijmaken. Voor Android vind je het hier en Apple-gebruikers moeten hier zijn.

Waar blijven mijn kleinkinderen?

Afsluiten doen we met een voornemen van de ongeduldige mama. Ja hoor, ook dit jaar verwacht je mama dat je eindelijk eens met een lief naar het familiefeest komt. Zie jij elke dag de partner van je leven passeren? Denk jij dat dit toeval meant to be is, maar durf je niets te vragen? Download dan de app Havn, waar toeval niet meer bestaat! Voor Android hier en voor Apple hier.

Wil je de liefde van je leven niet mislopen omdat je surfvolume op is? Klik dan hier voor extra mobiele data!

Étiquettes

Found this useful? Share with

Wendy Troch
Fan de chats, mais aussi une passionnée de mode amoureuse du blogging. On la trouve habituellement dans un café branché, en train de scroller sur Instagram, ou en train de manger un morceau de tarte.