Menu
Blog

Met een smartphone betalen? Easy!

Tot uw dienst

Geen cash op zak? Geen pinautomaat in de buurt? Vanaf vandaag kan je bliksemsnel geld overzetten met de KeyKash-applicatie voor Android, maar ook met PayPal.

11.12.2012 Cédric Godart

De Belgische online bank Keytrade is de eerste bank die het mogelijk maakt in België om via nfc geld over te zetten naar een andere bankrekening. Om van deze dienst te genieten moet je over een Android-toestel (Samsung, Sony, HTC, Acer) beschikken dat met de nfc-technologie uitgerust is. Wat houdt het in? Hier wordt het duidelijk uitgelegd.

Hoe werkt het?

Je start de KeyKash op, activeert nfc, scant een barcode (QR-code) met de app en de overschrijving gebeurt meteen. Op dit ogenblik mag je maximaal 50 euro overschrijven. De gratis applicatie vind je in Google Play. Klanten van Keytrade worden extra gemotiveerd: bij elke uitgevoerde verrichting krijgen ze 5 cent op hun bankrekening. Met Paypal is het even gemakkelijk. Met de mobiele applicatie (voor Android, iPhone, BlackBerry en Windows Phone).
Kan je veilig een onbeperkt bedrag overzetten (aan de hand van je persoonlijke paswoord) via je telefoon naar een andere Paypal-abonnee.

Étiquettes

Found this useful? Share with

Cedric Godart
Trentenaire parti traquer les nouveautés en matière de téléphonie mobile dans la Silicon Valley.